Лияна Панделиева: Защо Нова година се посреща качествено само у дома?! (вижте тук)

Гласувайте за статията

Лияна Панделиева е направила своя избор – у дома с приятели!

У дома с близки и приятели. Така журналистката Лияна Панделиева ще посрещне Нова година. И е повече от категорична, че това е най-правилният избор. Разясни мотивите си и на последователите в мрежата. Няма как да не й признаем, че е съвършено права:

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева не ще и да чуе за пътувания или ресторанти

„Защо Нова година се посреща качествено само у дома?… Започваме да мъдрим възможности за празника.

Заведение на собствена територия – къде да е в България: Никой не може да гарантира, че на съседната маса селяндури няма да димят и вонят с уж бездимни цигари. И ще те гледат нагло и ще обясняват, че това не е вредно и изобщо не смърди на умрели плъхове. А най-вероятно масите ще бъдат доста повече.

Никой не може да гарантира, че няма да се развихри чалга, така, както чалгата не е допустима в обявената програма. По някое време се извърта една невинна Бяла роза, после лекинко зазвучава Ивана и хей – гръмнала юнашки и Гери-Никол.

Никой не обещава, че музиката няма да е толкова силна, че цяла вечер да ни гърмят стомасите от мощта на децибелите. Всъщност никой не може да гарантира каквото и да е качество, независимо колко надута е цената.

Вариант 2: Отиваме в чужбина. Там няма да се пуши със сигурност, ще е културно и приятно. И като закъсаме на граничния пункт в опашка от 6 часа? Ега ти и празника! А може да са два пъти по 6 часа!

Вариант 3: отиваме в чужбина със самолет. Е, добре, че не чаках на едно летище с часове само преди дни, а близки приятели така си и хартисаха за денонощие във Виена (не че е лошо място).

И по метода на изключването, остана си качествен празник у дома. А и как хубаво готвя – и насладата от вечерята е гарантирана“, намери най-доброто решение за себе си Лияна Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар