Синът на Тодор Живков налегнат от имотни неволи (Владко Живков тръпне да не стане бездомник)

Гласувайте за статията

Синът на Тодор Живков живее под стрес, изчезнали документите за имота му в Бояна

Владко, наследникът на Тодор Живков бил притеснен сериозно и живеел на тръни. Оказало се, че всичките документи удостоверяващи собствеността му на просторната вила, която обитава в Бояна били изчезнали.

Снимка: ХотАрена

Владимир не можел по никакъв начин да докаже собствеността си защото нямал пълния комплект от нотариален акт и други документи. Живков-младши като нищо можел да се окаже бездомник на пенсионерска възраст.

А с половинката си Валентина се опитвали да издирят чертежи, скици и други документи, удостоверяващи притежанието им на имота, но все удряли на камък. Преди години те били иззети от властите по време на делото, което се води срещу бившия първи.

Цялата документация потънала вдън земя по време на подмятанията от разследващите, а в прокурорските папки, които се съхраняват в архива се намирала само оскъдна част от ценните документи.

Според служители на реда папките били разпилени, а някои от книжата останали при обвинителя по дело номер 1 Красимир Жеков. Който след като свърши процеса си замина за Пазарджик. А в последствие пострада при катастрофа и остана инвалид, предават от hotarena.net.

Синът на Тато бил в пълна безизходица. А единствения човек, който може да го изгони е Жени Живкова. Която му е племенница. С нея те делят един общ двор. Съпругата на Владимир се жалвала пред свои близки, че целият имот е на името на дизайнерката. Но те не поддържали много тесни връзки с нея. Макара да са близки роднини.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар