Мария Игнатова и Димитър Рачков разкриха какво се случва между тях (ФОТО)

0

Мария Игнатова и Димитър Рачков разкриха истината за отношенията си

След поредното събиране на Мария Игнатова и Димитър Рачков не закъсняха и слуховете, че те отново са се разделили. Но двамата дадоха красноречив отговор на тези спекулации. По всичко личи, че връзката им изживява истински ренесанс. Това става ясно от снимката, която споделиха двамата влюбени.

Фотосът е заснет по време на коледното парти, организирано от продуцентите им. И тази година по традиция купонът се състоя в заведението на Кремена Халваджиян. На партито присъстваха всички колеги на Мария и Рачков.

За пръв път двамата влюбени показаха близостта си без да се притесняват. Блондинката беше заложила на стилна рокля в черен цвят по последен писък на модата, а комикът на небрежен стил. Въпреки, че беше по тениска той не се срамуваше да застане до любимата си и от снимката става ясно, че между тях прехвърчат искри.

Факт е, че Мария Игнатова е в топ форма и това отхвърля автоматично твърденията, че тя е бременна.

Приближена до нея, пожелала да запази анонимност, разкри пред „България днес“, че двамата с Рачков са се разбрали. Подобно на Гала и Стефан, те са от двойките, които са решили, че нямат нужда от общ наследник, тъй като двамата са си напълно достатъчни един на друг, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.