Ники Илиев показа баровския си дом, който делеше със Саня (Снимки)

Гласувайте за статията

Ники Илиев тъне в изискан лукс, в жилището, в което живееше със Саня

Ники Илиев, който в този сезон е герой в „Черешката на тортата” посрещна гостите си в собствения си дом. Актьорът е запазил баровското си жилище след развода с половинката си Саня.

Дома на Илиев се намира в един от елитните столични  квартали. Там Ники бе свил семейно гнездо с Борисова. С която бяха съпруг и съпруга повече от десет години. За обзавеждането на просторния мезонет разведеният хубавец преди време бе наел професионална дизайнерка. Която по негова идея да изработи уникален диван.

Снимка: hotnews.bg

Още една претенция към специалистката имал Илиев. Така да избере плата за завесите, че да може светлината да не се пропуска в хола. Тя му препоръчала пердетата да бъдат изработени от тафта. Която е подплатена плътно с „блекаут”. Това е специална материя, която не пропуска никаква светлина и така стопаните могат да се наслаждават на филмите, които гледат на огромния плазмен телевизор.

Снимка; hotnews.bg

В дома на актьора липсват книги. Явно, че Ники няма време да се занимава с четене. Навсякъде, където би трябвало да очакваме да има пълна библиотека литературата бе заменена с филми.

На другото ниво на мезонета, който заема цели два етажа бившият съпруг на Саня е обзавел фитнес. Там на компанията на Черешката бе предоставена възможност всеки един от тях да покаже какви умения има по бокс, предават от hotnews.bg.

За съжаление Ники живее сам и дели баровския мезонет единствено с домашния си любимец Анджи. Със Саня също отглеждаха куче, но явно то е последвало стопанката си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар