Живот си живее: Джулиана Гани се разхвърли на Филипините!

Живот си живее: Джулиана Гани се разхвърли на Филипините!
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани и Илиян Найденов се глезят в райското кътче!

Джулиана Гани не може да се сдържи да показва прелестите си. Симпатягата се класира на второ място в Биг Брадър Моуст Уонтед. Почти веднага след това тя и актуалният мъж до нея, фитнес инструкторът Илиян Найденов, отпрашиха за остров Боракай.

Джулиана Гани

Джулиана Гани и Илиян Найденов отпрашиха на Филипините

Влюбените прекараха дълго време в столицата Манила, като не спират да заливат социалните мрежи с изобилие от снимки.

Още докато бе в Къщата на Биг Брадър, Джулка сподели пред останалите съквартиранти, че гаджето й е подготвила специална изненада, след края на шоуто. И тази почивка на екзотична дестинация се оказа именно изненадата, за която тя говореше.

„Еха, колко е хубаво да си около елхата и навън да е 30 градуса“ – с това изречение Джулиана Гани стартира фотодневника си от топлата дестинация.

Гаджетата са се настанили в луксозен хотел, който разполага с два басейна и денонощни ресторанти. Феновете се бъзикат, че блондинката е избрала хотел на няколко минути от мола, където тя прекарва голяма част от времето си.

„Тук вече ни искат за рекламни лица на всичко! Може да взема да стана кмет“, включи се и Илиян Найденов в коментарите в мрежата.

Силиконовата бомба и фитнес гуруто отново скандализираха част от феновете си. Те показаха фото с полуголо дупе на тунингованата изкусителка, на което ясно личат белези от зъби.

„Ех, този моят мъж вечно е гладен“, намигна закачливо тя. Паметливи напомнят, че и след първото си участие в хитовото шоу Джулиана Гани запраши на почивка, но с бившия си вече съпруг Станимир Ташев.

Мускулягата от Димитровград също беше фитнес инструктор и русото изкушение бе лудо влюбена в него. Малко след сватбата им обаче двамата се разделиха окончателно.

„Дано историята не се повторя!”, чудят се феновете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар