Бомба: Криско взима по 15 бона на участие, отвя и култовите Ъпсурт! (още подробности)

Бомба: Криско взима по 15 бона на участие, отвя и култовите Ъпсурт! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Криско отвя и Ъпсурт, прибира по 15 бона на участие!

Рапърът Криско прибира хонорар три пъти по-тлъст от любимата в минало група „Ъпсурт”! „За тия ли момчета става въпрос?“ – този рефрен от песента на „Ъпсурт“ – „Колега“, бе сред най-хитовите и цитирани през последните няколко години . Това още си спомнят техни почитатели.

Криско

Криско удари джакпота, взима луди пари от участия

Но нещата вече са в миналото. Колелото на съдбата е завъртяно. Момчето от Габрово е на светлинни години от любимата група в миналото. Кристиан Талев, по-известен като Криско, вече прибира солидна парса от участията си.

Певецът, който израсна с песните на Ицо Хазарта и на въпросната група вече е далеч напред. И никой не може, поне до този момент, да го стигне.

Дуетната половинка на шоумена Слави Трифонов има всяка вечер участия. И взима завиден хонорар в размер на петнадесет бона. При това като извива глас само няколко часа на вечер. И колкото повече го търсят, толкова повече си вдига цената.

Само преди година нисичкият изпълнител взимаше по десет бона на вечер. Но сега, след като участва като ментор в различни шоу програми, си е вдигнал мизата почти двойно.

За сметка на „Ъпсурт”, които направо тънат в забрава. Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч вече не са толкова търсени, както в доброто старо време.

Те имат повече епизодични участия и залагат най-вече на частните партита. По време на коледно-новогодишните празници програмата им е пълна и те ще извиват глас пред подбрана публика.

Според слуховете тримата прибират по пет бона на вечер, което е три пъти по-малко от хонорара на Криско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар