„Хитрата хиена“ Петра отключи друг свой талант

Гласувайте за статията
Чалга ветеранката Петра рисува икони върху камъни

Исус Христос върху чудодейни камъни извайва чалга легендата Петра – пише в. „България днес“. Хищната хиена на попфолка има ново любимо занимание – рисува Божия син и Богородица върху скални късове. За хобито си се похвали самата изпълнителка, която е изключително горда с творбите си.

Светите изображения са изключително ярки, като Петра залага на цветове, които привличат внимание. 55-годишната певица залага на цветове, които привличат внимание. Певицата с огромен бюст и слава от 90-те години на миналия век се вдъхновила да рисува върху камъни в навечерието на коледните и новогодишните празници. Нейни приятели я засипаха с предложения да си купят скални късове от нея, макар че тя ги изработва само за лично удовлетворение.

Освен визуалната красота камъните имат и чудодейна сила на икони, които изцеряват болести. Също така скалните късове пазят дома от беди и нещастия.
Още преди години Петра тотално промени живот си – напусна България и заживя в Кипър, където окончателно заряза попфолка и сцената.
В активните си творчески години изпълнителката на „Хищна хиена“ привличаше вниманието и с огромния си бюст, който не спираше да показва в клиповете си. Нейна запазена марка бяха и дрехите с тигрови шарки, които я увековечи като хиената на българската чалга.

Петра омайваше с глас и бюст

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар