Гала направи изненадващо признание Преглеждания: 6650

Дали пък Нора Шопова няма да я разочарова
0
Оценете този post

Дали пък Нора Шопова няма да я разочарова

Водещата на предаването „На кафе“, което се излъчва в ефира на Нова тв – Гала, направи изненадващо признание.

По всичко личи, че гала е на път да скара едни от най-красивите синоптички – Натали Трифонова от Би Ти Ви и Нора Шопова от Нова тв.

Гала
Дали пък Нора Шопова няма да я разочарова

В днешното издание на предаването „На кафе“, Гала нахлу в студиото с думите, че очаква сняг за Коледа и допълни, че това със сигурност ще се случи, след като Нора Шопова й е обещала вчера, когато й е гостувала. С тези си думи блондинката се обърна към ко-водещите.

Кристина Патрашкова обаче бе на съвсем различно мнение. Тя на свой ред заяви: „Аз чух, че сняг няма да има за Коледа“, визирайки прогнозата, която бе направена от Натали Трифонова в ефира на Би Ти Ви.

Гала обаче бе категорична: „Щом Нора Шопова ми е обещала сняг, значи ще има. Тогава и вирусите ще са по-малко“.
Е, в крайна сметка само времето ще покаже коя от двете прогнози ще се окаже вярна. Иначе, синоптиците от БАН наистина прогнозираха безснежна Коледа.

За сметка на това обаче те предупредиха, че още в първите дни след Нова година, ще завали сняг. Със сигурност скиорите ще са тези, които най-много ще се зарадват на новината за снега, но това, което ще ги разочарова е, че той ще дойде след почивните дни, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.