Не е за вярване! Уош МС посегна на…

Гласувайте за статията

Само времето ще покаже как ще се развият отношенията помежду им

За никого не е тайна, че рапърът Уош МС е сред заклетите почитатели на татуировките.

Като такъв, той дори бе изписал името на бившата си любима върху тялото си. Вероятно си спомняте, че преди време Уош МС имаше връзка с актрисата Луиза Григорова. По този повод върху гърба му бе изписано нейното име.

Уош МС

Само времето ще покаже как ще се развият отношенията помежду им

По една или друга причина обаче нещата не им се получиха и двамата се разделиха. Към днешна дата Уош МС е лудо влюбен в Мария. За да не я нарани, той отдавна се е погрижил да заличи татуировката от гърба си с името на Луиза. Вместо това към днешна дата на мястото на старата татуировка има триъгълник.

Интересно обаче защо Уош МС все още не е изписал името на новата си възлюбена при положение, че е лудо влюбен в нея. Вероятно едно от нещата, които го спират да направи тази крачка, е несигурността на Мария.

Тя е доста по-малка от него и поради тази причина е категорична, че все още не е готова за сериозни отношения, семейство и деца. Рапърът пък иска точно това, защото смята, че вече е достатъчно зрял, за да понесе всички тези отговорности. Как ще се развият в крайна сметка отношенията помежду им, само времето ще покаже, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар