Дъщерята на Юлиян Вергов му одра кожата (Вижте каква красавица е Алена)

Гласувайте за статията

Щерката на Юлиян Вергова стана голяма красавица, Алена е одрала кожата на татко си

Дъщерята на Юлиян Вергов е копие на баща си. Алена е одрала не само кожата му, но е взела и буйния му характер. Дето се вика, че  крушата не пада по далеч от корена си важи с пълна сила за актьора и наследничката му.

Дъщерята на Юлиян Вергов – Алена
Снимка: Блиц

Порасналата щерка на екранния д-р Банков е станала голяма красавица. Но освен това си пада по екстремните преживявания по които се увлича и той. За разлика от него Алена не се качва на мотори, а предпочита скейтборда. От който почти не слиза и дори ходи на училище с дъската.

Снимка: Блиц

Девойката признава, че иска да я знаят не само като дъщерята на Вергов. Но като самостоятелна личност. Тя споделя, че от много малка си пада по екстремните преживявания. Когато не е на скейта можем да я видим с майка си да кара ски. Но любими са й и българското кино и театъра.

Снимка: Блиц

Когато разбрала, че баща й се снима в лекарския сериал „Откраднат живот”изгледала всичките предишни епизоди. Юлиян я завел на снимките където се запознала с целия екип. Много се изкефила когато й предложили малка епизодична роля в сериала.  Лесно се справила с репликите и признава, че киното и театъра я впечатляват.

Тя не крие, че е участвала в реклами. Както и в постановката на Народния театър „Ревизор”. Признава също, че заради лудата си глава има травми, които  може да се каже, че са повече отколкото й са годините, предават от show.blitz.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар