Джена шокира всички с това разкритие

Джена шокира всички с това разкритие
5 (100%) 1 vote

При все, че от време на време се карат, любовта им е още по-силна

Фолк певицата Джена хвърли всички в шок с разкритието, което направи.

За никого не е тайна, че Джена е омъжена за Атанас Стоев – младши. Малцина обаче са наясно с факта, че от известно време насам изпълнителката залита по учението на Петър Дънов.

Джена

При все, че от време на време се карат, любовта им е още по-силна

В този ред на мисли, тя е категорична, че двамата със съпруга й Атанас Стоев се познават от предишен живот. Според Джена преражданията наистина съществуват и двамата със съпруга й вече са били заедно в предишен живот.

Припомняме, че любовта помежду им пламна преди три години. Тогава Джена и Атанас Стоев – младши се срещат случайно и се влюбват от пръв поглед. От тогава двамата са неразделни, а плод на любовта им е техният син.

Освен това Атанас Стоев – младши предложил брак на Джена точно на Бъдни вечер. Двамата не крият, че и те като всяко друго семейство понякога се карат, но са категорични, че тези караници ги карат да се обичат още повече.

Джена си спомня, че й било много трудно да се пречупи в началото на брака. Тя обаче вярва, че няма хармоничен брак, в който жената да е камъкът. Задължително е тя да смъкне малко гарда, за да остави мъжът да води, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар