Няма да повярвате какви ги свършиха Асен Блатечки и Диляна Попова

Очевидно отношенията им никога не са приключвали
0

Очевидно отношенията им никога не са приключвали

Отношенията между Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да изумяват всички.

След като двамата уж бяха сложили край на връзката си, тези дни стана ясно, че те отново са я възобновили. От близкото им обкръжение издават, че Асен Блатечки и Диляна Попова изживяват истинска пролет в любовта си.

Асен Блатечки
Очевидно отношенията им никога не са приключвали

Двойката била забелязана да интимничи по време на банкет в популярна верига за италианска храна. Екипът на „Сълза и смях“ се събрал там, за да разпусне след поредното представление.
Те затворили зала като за ВИП афтърпарти.

Сред актьорите, присъстващи на купона били забелязани Силвия Лулчева, Калин Врачански, Елена Петрова и др. Всички останали изненадани от факта, че Асен Блатечки се появил в компанията на Диляна Попова, а не бил придружен от съпругата си. Нещо повече – двамата не само се държали за ръце, а и си гукали на уше.

При пристигането си, те си поръчали по порция спагети и веднага се включили към веселбата на трупата. Те и за миг не се смутили от близостта си, нито пък направили някакъв опит да я прикрият, отбелязва „Телеграф“.

По повод полигамията на Асен Блатечки, колегите му отдавна подмятат, че той има две жени – една за вкъщи и друга – за светски мероприятия, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.