Множество беди се струпаха на главата на наследницата на Юлиан Вергов

И тя като него си пада по екстремните спортове
0

И тя като него си пада по екстремните спортове

Актьорът Юлиан Вергов се видя в чудо, след като на главата на наследницата му, се струпаха множество беди.

За никого не е тайна, че Юлиан Вергов обожава да кара мотор. Актьорът до такава степен е увлечен в екстремното си занимание, че често може да бъде видян качен на две колелета и покрай актьорските му превъплъщения.

Юлиан Вергов
И тя като него си пада по екстремните спортове

Не по-малко екстремна, се оказа и дъщеря му Алена. Вместо с мотори обаче, тя лети по улиците на скейтборд. За разллика от мнозина от наследниците на известни личности, Алена не желае първата асоциация, която възниква в главите на хората, да е именитият й баща.

Тя е категорична, че ще даде всичко от себе си, за да не я знаят хората само като „дъщерята на Юлиан Вергов“. Пада си по екстремни спортове още от малка, но също така обожава българските кино и театър.

Като любител на екстремните спортове, наследницата на Юлиан Вергов си е чупила лявата ръка поне пет пъти, а дясната – два три пъти. Чупила си е и десния крак два пъти, единия от които е била с пирони. И двамата с баща й са запалени скиори. Освен това наследницата на актьора учи със завидна лекота различни реплики, при все, че не е посещавала каквито и да било школи. Както вече споменахме, е запалена по киното и театъра, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.