Стана ясно кой е авторът на дантеления тоалет на Десислава Радева

Гласувайте за статията

Радева благодари на Невена Николова

Съпругата на президента на Република България, Румен Радев – Десислава Радева разкри кой е авторът на дантеления тоалет, с който се появи в кралския дворец в Йордания.

Оказва се, че красивият дантелен тоалет на Десислава Радева, е дело на родната дизайнерка Невена Николова. С него Десислава Радева успя да прикове всички погледи към себе си. Тоалетът бе изработен в цвят екрю.

Десислава Радева

Радева благодари на Невена Николова

Домакинята – кралица Рания, която е известна с изтънчения си вкус, също се появи с доста изискан тоалет в две части. Тя бе пременена в бежова пола с дължина малко под коляното и лилаво сако с колан.

По повод множеството възхищения, които получи тоалетът на Десислава Радева, часове след срещата, тя написа: „Nevena, за пореден път – благодаря ти!“. В подкрепа на думите си тя добави и две снимки от събитието, на които е в компанията на кралица Рания.

Оказва се, че Десислава Радева далеч не за първи път се доверява на таланта на родната дизайнерка. Именно нейно дело е и синьо-зеленият тоалет, с който Радева се появи на приема на 3 март. Младата дизайнерка има много известни клиенти по цял свят.

Тя живее в Лондон и успя да покори дори дамите, близки до кралското семейство. Именно с нейни тоалети бяха облечени някои от гостите на сватбата на по-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар