Емануела разкри какви са отношенията й с Димитър Динев (+ Кой е гледал сина им докато е била в „Биг Брадър“?)

Гласувайте за статията

Емануела изморена от работа

Емануела разкри какви са отношенията с бащата на детето й. Поп фолк изпълнителката, която за втори път беше от риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“, сподели в какви отношения е с Димитър Динев.

Емануела остана няколко седмици в риалити формата и внезапно реши да си тръгне заедно с любимия си мъж Мартин. След излизането поп фолк изпълнителката сподели, че с него са много близки, но отказа да даде прогноза за това дали връзката им ще продължи. „Ние сме много близки и няма как да се държим по друг начин. Говорим за 20-годишно приятелство!“, каза Емануела за „Шоу“. „Само времето ще покаже тези неща дали ще се запазят, или не. Дали сме заедно или не – на този етап не желая да коментирам“, допълва певицата за връзката си с Мартин.

Емануела разкри и какви са истинските й отношения с бащата на детето й Димитър Динев. Докато е била в риалити формата малкият Мити е бил при баща си и е гледал майка си по телевизията. „Знае къде съм била, всичко знае. Пускали са му по-малко. Баща му каза, че накрая вече много съм му липсвала и е искал да си идва при мен. Митко Динев се грижеше за детето през това време. Изгладихме отношенията си и се надявам в бъдеще да продължим все така и да бъдем добри родители за детето си“, разкрива поп фолк изпълнителката.

Емануела признава, че се чувства много изморена от работа, но според нея при всяка работа е така. „Изморена съм, но какво значение има дали ще работиш през нощта или през деня?! И в двата варианта е изморително. Всяка работа напряга и създава проблеми“, споделя изпълнителката.

Емануела и Димитър Динев гледат малкия Мити заедно сн. Инстаграм

Емануела и Димитър Динев гледат малкия Мити заедно сн. Инстаграм

Тя казва също, че славата не я отегчава, а напротив – харесва й. Поп фолк изпълнителката обаче е категорична, че мрази клюките и затова не посещава често фризьорски салони. „Напрягам се, когато попадна в такава клюкарска среда“, казва Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар