Елизабет Втора в шахова ситуация

Гласувайте за статията

Дали кралицата ще успее да оправи нещата

Кралица Елизабет Втора се намира в доста сложна шахова ситуация.

От близкото обкръжение на кралското семейство издават, че към Елизабет Втора е била отправена много тежка молба от страна на бащата на снаха й Меган Маркъл – Томас Маркъл.

Той помолил британската кралица да му помогне да се сдобри с дъщеря си, която през месец май стана съпруга на принц Хари, предава Ройтерс.
Томас Маркъл посочва: „Бих оценил всичко, което Нейно Величество е готова да предприеме в тази посока, за да можем да решим нашите семейни проблеми.“. Тези си думи той изрече в телевизионно интервю за Ай Ти Ви.

В интервюто Томас казва още: „Всички семейства са еднакви, независимо дали са кралски или най-обикновени. По празниците всички би трябвало да сме заедно.“.
Родителят се оплака на Елизабет Втора, че до този момент все още не е получил честитка за Коледа от дъщеря си Меган Маркъл, но би се радвал, ако двамата все пак успеят да изгладят отношенията си.

Томас Маркъл посочва, че въпреки всичко, много обича дъщеря си. Той я призовава да му се обади при първия удобен случай или поне да му изпрати СМС.
Припомняме, че Меган и баща й не са си разменили и една дума от венчавката й с принц Хари през май, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар