Христо Сираков: Не съм се оженил за Жанета, далеч сте от истината! (виж тук)

Гласувайте за статията

Христо Сираков отрече да е имало сватба с Жанета Осипова!

Христо Сираков разкри истината за отношенията си с Жанета Осипова и предполагаемата им сватба. Ицо Стоте манекенки отрече да е минал под венчило с полурускинята.

Христо Сираков

Христо Сираков и Жанета Осипова са само сгодени

Оказа се, че 25-годишната носителка на титлата Мис Силикон 2018 и той били само сгодени. Имали връзка от няколко месеца, но до сватба още не се е стигнало.

Само преди ден редица вестници и сайтове обявиха известния бохем за вече семеен мъж, след като е минал под венчило с Мис Плеймейт Жанета Осипова

„Не съм се оженил. Пише, че сме във Валенсия, а ние сме във Флоренция. Далеч са от истината“, обяснява Сираков от Италия.

Но нещата между влюбените гълъбчета се развиват наистина бързо. Застаряващият плейбой бързо разбира, че момичето приличащо на Барби е точния човек за него.

Той вече има два брака зад гърба си и две деца, както и един провален годеж с танцьорката Биляна Евгениева.

Жанета изключително много глези своя любим мъж и той се решава да предприеме следващата крачка, а именно да й падне на колене и да й предложи брак. Осипова казва „да“, без да се замисля, но сватба още не е имало. Няма да бъде и скоро.

Двамата са за кратко в Италия, но скоро ще се приберат. Бизнесменът има още куп дела за вършене преди коледно-новогодишните празници.

Тях щастливата двойка ще прекара извън България. Жанета и годеникът й ще се отдадат на пълен релакс в някой зимен курорт, тъй като и двамата са запалени скиори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар