Деси Банова измъчвана от чувство за вина към покойния си баща! (още подробности)

Деси Банова измъчвана от чувство за вина към покойния си баща! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Деси Банова не общувала години наред с баща си!

Прясната булка Деси Банова не може още да преживее внезапната смърт на татко си. Въпреки че бившата синоптична никога не е говорила за него, в последните години двамата се сближили много.

Деси Банова

Деси Банова още се терзае за баща си и пропуснатите мигове с него

Деси обаче имала угризения, че не го виждала често, понеже родителят й не живеел в столицата. Тази пропусната възможност гризе съвестта на блондинката вече три години и не й дава покой.

Заради натоварения си график на работа в медията и покрай грижите на доскоро единственото й дете, дъщеря й Йоана, Деси Банова не се виждала често с него и това много й тежало с днешна дата. Чаровницата често споделяла, че ако имала възможност да върне времето назад би общувала повече с него.

Бащата на Деси Банова напуснал този свят през 2015 година. Оказало се, че той имал заболяване, на който никой не обръщал внимание, а още по-малко той.

Родителят й никак не обичал да ходи по доктори, още по-малко да се подлага на изследвания. Деси била по-близка с майка си, при която остава да живее след развода на родителите си.

Деси Банова била едва на шест години, когато родителите й се развели. Причината била, че татко й бил бохем, а майка й здраво стъпила на земята.

Бащата на съпругата на президента Росен Плевнелиев бил дългогодишен продуцент в БНТ. Според клюката най-вероятно той й проправил пътя към телевизията. Таткото на Банова се занимавал и с кино и известен период работил като пожарникар.

„Много интересен човек, отдаден на приятелите си, душата на компанията. Винаги усмихнат, никога не се оплакваше от нищо. Затова и не разбрахме, че е боледувал“, често споделяла Деси Банова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар