Уникум: Азис си навря микрофона в… (вижте сами)

Гласувайте за статията

Азис не пропуска да скандализира на сцената!

Азис отново провокира социалните мрежи. Роденият като Васил Боянов поп фолк изпълнител отново разбуни духовете с последното си участие. Доскоро той бе и един от ко-водещите на шоуто  Биг Брадър, заедно с чаровната Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев.

Азис

Азис си затъкна микрофона там, където слънце не огрява

Но при едно от участията му в столична кръчма публиката отново изригна от последната му приумица. Костинбродския славей пъхна микрофона отзад в дънките си и буквално опули клиентите вътре.

Оказа се обаче, че това е честа практика за Краля на фолка. Почти на всяко свое участие Азис пъха певческия атрибут в гащите си. Дали защото му е удобно, или понеже е разбрал, че това предизвиква небивал интерес сред феновете му… Той си знае…

Безспорен факт е, че с всяко свое движение Кралят на поп фолка може да предизвика лавина от коментари. За изпълнителя обаче няма никакво значение дали те са положителни или отрицателни.

Зад невероятния успех на Азис се крие именно изострения му нюх към скандали. Той пръв в България разбра, че именно скандалът продава. С визията си от миналото и с гей провокациите той успя да се превърне в звезда и е един от най-богатите българи с чист доход на парите си.

С днешна дата Азис е намалил участията си на четири пъти в месеца. Рядката му поява по кръчмите будят още по-голям интерес и те се пукат по шевовете с всяка негова поява.

И въпреки че той държи най-високия хонорар от бранша – 10-17 хиляди на вечер, от заведенията не спират да го канят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар