Зловещо убийство в хотела на Брендо

Гласувайте за статията
Дрогиран психар заби вилица в окото на приятелката си в хотел „Рила“, собственост на Брендо

Три дни запой и алкохол на корем – така красавицата Златена прекарва последните си дни в столицата в компанията на лабилния си психически приятел Димитър Ръжев – пише в. „България днес“. Двамата са настанени в култовия хотел от прехода „Рила“ на петия етаж. Мечтите за тузарски живот като половинка на мутреещия се Ръжев не се осъществяват. Красавицата е бита в продължение на час, а смъртта й настъпва, след като любимият и забива вилица в окото – отбелязва изданието.

Хотел „Рила“ нашумя напоследък, след като стана ясно, че е сред придобивките на осъдения в три държави кокаинов крал Евелин Банев-Брендо. 10-етажната сграда в топцентъра на София е вдигната през 1962 г. и до падането на Тодор Живков е представителен хотел на ЦК на БКП. Преди година емблематичната сграда е купена от фирма „Рила Център“. Разследване показва, че купувачът е свързан с Брендо, който вероятно е реалният собственик, но чрез подставени лица.

Димитър Ръжев не е оказал съпротива при задържането си, защото е бил неадекватен вследствие на алкохол и дрога. Той не е опитвал да прикрива престъплението – коментира пред изданието комисар Милтенов, който допълни, че за задържания мъж има документ, че е с психически отклонения вследствие на дългата употреба на дрога.

Последната снимка на Златена и Ръжев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар