Албена Вулева: Правя черни магии, когато обстоятелствата го налагат (Вижте още признания)

Гласувайте за статията

Албена Вулева прибягва до магиите само при нужда

Албена Вулева призна, че прави черни магии. Тя обаче поясни и кога й се налага да прибягва към тях. Бившата водеща разкри и кои хора са засегнати от действията й. „Това се случва наистина, когато обстоятелствата го налагат. Така просто да си се разхождам и да правя черни магии без причина – не. Това е нещо, което доста изтощава собствената ти енергия и сили.

Тежко занимание е чисто физически. Но понякога си струва и се налага. Има хора, които просто не разбират от други въздействия и се оказвам принудена да прибегна до такива неща“, казва Албена, пише ХотАрена, цитирайки „Шоу“. „Аз съм човек, който вярва, че трябва да има престъпление и наказание. Всяко действие трябва да си влече своите последствия и да има своето противодействие“, разяснява Вулева.

Албена твърди, че такова нещо не се учи, а го притежаваш. „Това е силна енергия, с която чрез определени символики и ритуали се случват някои неща. Имам доста силна енергия, която на принципа проба-грешка съм избистрила как точно се случват нещата, за да мога да я канализирам и да я пращам там, където ми е нужна. Това са енергии, които се трансформират и се местят през време и пространство. Това не е нещо, което може чак да убие човек. Просто се сгъстяват черно облаци над нечия глава и започва да страда от известен невървеж във всичко“, казва още Албена.

Вулева разкрива, че прибягва до черни магии, само когато друго не помага. Тя ги прави по нейни лични въпроси и не съдейства на други хора, защото тогава не знае кой е прави и кой – крив. На познати прави само за положителни емоции – за здраве, късмет, просперитет, успехи в бизнеса, в любовта.

Албена Вулева призна, че прави черни магии само при нужда сн. Фейсбук

Албена Вулева призна, че прави черни магии само при нужда сн. Фейсбук

Прави и амулети, но свързани само с положителни неща. „Само мои лични врагове са обект на т.нар. черна магия“, категорична е Вулева, която се определя като отмъстителна и злопаметна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар