Елен Колева изригна срещу Венета Райкова: Клюкарката на България! Това е нивото… (още за скандала)

Гласувайте за статията

Венета Райкова получи днес награда, за която мнозина я оплюха!

Водещата на „Папараци“ и автор на бестселъри Венета Райкова в един ден чу за себе си от „Осанна“ до „Разпни я“. Причината за това е наградата, която тя получи от Столична библиотека. А именно – награда за най-четен съвременен писател.

Венета Райкова

Елен Колева посече жестоко Венета Райкова

Щом радостта на Венета Райкова стана всеобщо достояние, моментално се появиха критици. При това какви само… Лично синът на големия художник Кольо Карамфилов скочи в мрежата.

Младият поет Росен Карамфилов постна снимка с наградата на Венета Райкова, над която кратко, точно и ясно написа: „Ще се самозапаля“. По-шокиращ обаче бе един от коментарите. Той е на самата Елен Колева или Елена Калевска, както се е преименувала наскоро в мрежата.

Не е ясно какви точно са отношенията между Елен Колева и Венета Райкова, но коментарът на синеоката актриса е повече от красноречив. „Клюкарката на България! Ами това е нивото…“, написа Елен, добавяйки бесен емотикон за повече чувство…

От другата страна на „барикадата“ пък призьорката Венета не спря да се хвали и радва цял ден.

„Благодаря за наградата – „Най-четен съвременен български писател“!! Най-ценната награда – на читателите!! Другите наградени с този приз днес са – Владимир Зарев, Захари Карабашлиев и Алек Попов!!

Благодаря ви, приятели!! Отпразнувахме наградата на тържествен обяд с детето, хапнахме морски вкуснотии и сега вече вкъщи започвам работа по шестата ми книга!!

Обещавам заради вас, докато съм жива, всяка година да печеля тази награда“, написа Райкова в мрежата. Като с това буквално уби всичко детско в критиците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар