Жената на Боян Петров с уникален коледен подарък: Издаде тефтер в негова памет! (ето откъде да го закупим)

Гласувайте за статията

Жената на Боян Петров – Радослава Ненова издаде тефтер с мисли и снимки на алпиниста!

Радослава Ненова – половинката на великия Боян Петров зарадва всички, които го обичат. Тя реши да направи тефтер с образа на алпиниста, в който са събрани и част от последните му снимки и мисли от връх Шиша Пангма.

Боян Петров

Жената на Боян Петров изненада с коледен подарък тези, които го помнят и обичат

В тефтера ще има мисли и на други велики личности, но и много празно място, в което всеки, който го закупи, да води бележките си. Ето какво написа самата Радослава преди броени минути:

„2018 за мен и много хора ще остане като годината на Боян Петров. Предлагаха ми да правим календари и разни картички, но на мен ми се струваше като да не е мойто нещо….

Боян не е туристическа атракция за да се усмихва от чаши, тениски и календарчета. Той е вдъхновител и мотиватор. Затова направих този тефтер с мотивация за всеки ден!

Вътре има част от последните му снимки от Шиша Пангма, малка част от това което ми е пращал като текстове от там, снимки от други експедиции …спиращи дъха.

И мисли на различни вдъхновяващи личности на всеки лист, а празното пространство запълнете както вие пожелаете. Може да не промените света, но не се давайте той да ви промени! Изпращайте своите послания към вселената… Тя ще ви чуе!

Тефтерът ще бъде наличен в магазините за екипировка и при мен. Надявам се да ви зарадва“, написа Радослава Ненова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар