Владо Береану изригна с разкрития за Голямата Бирма! (виж тук)

Владо Береану изригна с разкрития за Голямата Бирма! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Владо Береану обвини прокурори в некадърност!

Журналистът Владо Береану публично обвини прокурори в некадърност. Причината е делото на Голямата Бирма – Евлоги Станоев и скорошното му пускане на свобода от съда. Ето какво заяви Береану:

Владо Береану

Владо Береану бесен от развоя с Голямата Бирма

„Малко за любимата на Борисов борба с контрабандата и незаконното производство на цигари:

В краят на август спец. полицаите гордо обявяват, че са разбили 4 нелегални фабрики за производство на цигари, с месечен оборот от 10 милиона лева.

Прокуратурата обявява някои си Евлоги Станоев /Голямата Бирма/ за ръководител на контрабандния канал и веднага издава европейска заповед за арест срещу престъпния бос.

Европол и Интерпол започват трескаво да го търсят. Междувременно Евлоги ходи чинно всеки ден на работа и живее на адресната си регистрация у нас.

В края на ноември праща своя адвокат в прокуратурата да им каже, че вече се е изнервил и иска да разговаря с тях. Прокурорът по делото му казва, че е много зает и да дойде след 2 седмици, на 10 декември.

Човекът идва в уречената дата и прокурорът го изправя пред Специализирания съд за мярка за неотклонение. Като ясни доказателства са представени показанията на двама свидетели, които казват, че ПРЕДПОЛАГАТ вината на Евлоги.

Специализирания съдия се хваща за главата и пуска Евлоги на свобода. Български прокурор в действие. Аз предполагам, че той е абсолютен некадърник, но моето предположение го считам за доказано. Самият прокурор отказал коментар. Аз не“, скочи Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар