Наталия Гуркова даде обет за…

Гласувайте за статията

След кървавата вендета тя не е обелила и дума по темата

Мис България 1998 – Наталия Гуркова, която неотдавна остана вдовица, е дала обет.

Припомняме, че преди няколко месеца съпругът й Джордже Михалевич бе убит. До ден-днешен, Наталия Гуркова не е обелила и една дума по тази тема.

Наталия Гуркова

След кървавата вендета тя не е обелила и дума по темата

Тя е категорична, че е дала обет за мълчание и няма право да каже нито дума по темата. Именно поради тази причина тя не споделя и как живее семейството й след голямата трагедия.
Единственото, което отронва пред столичен вестник Наталия Гуркова, е: „Дала съм обет за мълчание“.

Именно така миската, която все още е в траур оправдава категоричния си отказ да дава интервюта и да се показва на обществени места.
От деня, в който Джордже Михалевич бе застрелян в Йоханесбург, тя не е обелила и дума за убийството, нито каквото и да било по темата.

Припомняме, че Михалевич бе разстрелян на един от светофарите в града. Полицейските власти нищят версията за разчистване на сметки в диамантения бизнес, който Джордже въртеше приживе заедно със съпругата си Наталия Гуркова.

По всяка вероятност причината за мълчанието на Наталия Гуркова е продиктувана най-вече от страха й за живота – нейния и този на двете й деца – момче и момиче. Твърди се, че след кървавата вендета Гуркова се е скрила в България и не смее да пътува до ЮАР, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар