Кулагин се подигра жестоко с Албена Вулева

Гласувайте за статията

Вероятно последствията за него ще са доста тежки

Гримьорът Валентин Кулагин се подигра много жестоко с тв водещата от близкото минало Албена Вулева.

За никого не е тайна, че Албена Вулева е доста устата и може да сложи всеки на мястото му. Незнайно защо обаче този път дори тя остана безмълвна пред подигравката на Кулагин с нея.

Албена Вулева

Вероятно последствията за него ще са доста тежки

Въпросната подигравка на гримьора съвпадна точно с рождения ден на Албена Вулева. Хасковлията успя да я жегне доста жестоко като публикува в социалната мрежа с колаж на нейна снимка, до която нареди снимка на свиня.

Скандалният фотос бе публикуван в профила на Кулагин в Инстаграм и само в рамките на няколко часа успя да събере хиляди лайкове и коментари от феновете му. По-късно обаче снимката бе изтрита от администраторите на социалната мрежа.

От ХотНюз, са успели да запечатат гнусната гавра, преди тя да бъде изтрита. Малко по-късно обаче, Кулагин не се поколеба и отново помести в профила си гнусното сравнение. Този път той допълни колажа си и с кадър на Людмила Захажаева, подчертавайки, че афиширащата се като руска интелектуалка, фурия, е родила „свиня“, пише pik.bg.

По всяка вероятност Албена Вулева няма да остави нещата така и Кулагин ще си понесе последствията за жестоката гавра. Какви ще бъдат те, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кулагин се подигра жестоко с Албена Вулева”

  1. Black Lady

    мар. 05. 2019

    Тая наистина прилича на прасе и е болна от свински грип!Браво на Кулагин !Поставил я е на мястото и но знаете ли какво ?Видях че си е качила голи снимки по бикини и казах истината в коментар а майка и това изкукуригало бабе ме нарече Урод Без Мозък а пък тя в главата прилича на ПУДЕЛ хахаха

Добавете коментар