Братята Халваджиян нанесоха изключително тежък удар на Нова тв

0
Оценете този post

Хитовите им продукции отиват в конкурентна медия

Братята Магърдич и Джуди Халваджиян нанесоха изключително тежък удар по Нова тв.

Днес стана ясно, че маститите продуценти възнамеряват да изнесат от ефира на Нова тв не само „Господари на ефира“, а и всички други предавания, които са тяхна продукция.

Халваджиян
Хитовите им продукции отиват в конкурентна медия

До този момент маститите продуценти не са подновили договора си с медията. Именно те са хората, които правят най-скъпите продукции в Нова тв, в размер на 10 млн. лв. годишно. Причина за това е фактът, че продуцентите водели паралелни преговори с Би Ти Ви .

Конкурентната медия им направила неустоима оферта и не е изключено да се преместят там още от началото на пролетния телевизионен сезон.
Новината предизвика сериозни трусове и е на път да разпали поредната тежка война между Нова тв и Би Ти Ви. Горещата новина била потвърдена неофициално и от служители на братята Халваджиян.

Те споделят, че изненадващо са били пуснати в платен отпуск, който щял да продължи чак до края на януари. Дотогава се спират и снимките на „Господари на ефира“. Засега продуцентите обяснили спирането на снимачния процес на Господарите с това, че предаването ще има нова визия и рестарт.

Според телевизионери обаче, истинската цел на преместването на продукциите на братята Халваджиян в ефира на Би Ти Ви цели да свали цената на Нова тв, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.