Сашо Кадиев се видя в чудо

Гласувайте за статията

Само времето ще покаже дали Кадиев ще изпълни обещанието си

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, се видя в чудо.

Оказва се, че той е бил изправен пред доста сериозно коледно предизвикателство от страна на колежката му Десислава Стоянова.

Сашо Кадиев

Само времето ще покаже дали Кадиев ще изпълни обещанието си

За никого не е тайна, че Сашо Кадиев често пъти закъснява за работа. Именно поради тази причина, предизвикателството е свързано именно с тези му „грехове“.
Сашо Кадиев е дал обещание на екранната си партньорка Деси Стоянова, че до края на тази седмица, ще ходи навреме на работа. Дали обаче действително ще успее да го изпълни, можем само да гадаем.

Синът на Катето Евро е всеизвестен с вечните си закъснения. Деси Стоянова дори пусна снимка в Инстаграм, от която става ясно, че Сашо Кадиев е издържал първия „изпит“, при това доста добре. Кадърът е направен вчера (понеделник) в 9.03 ч. Това означава, че наследникът на Катето Евро е бил на работното си място цели 27 минути преди ефир, което си е своеобразен рекорд.

Дали обаче в някой от следващите дни актьорът и тв водещ ще остане верен на себе си или въпреки всичко и всички ще успее да премине успешно през това предизвикателство, само времето ще покаже, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар