Ивайло Караньотов кръшка на Аня Пенчева с участничка от Фермата (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Ивайло Караньотов и Христина не крият близките си отношения

Ивайло Караньотов върти любов зад гърба на жена си Аня Пенчева с поне два пъти по-млада от нея участничка от риалити формата, в който и двамата наскоро участваха – „Фермата“.

Двамата прелюбодейци са били засечени на партито за края на сезона на предаването, където 29 годишната софиянка Христина не се отлепяла от Ивайло цяла вечер, писа сайтът lifeonline.bg.

Влюбените гълъбчета не са се свенили да се натискат и целуват както пред останалите фермери и целия екип на предаването, така и пред напълно случайни гости на заведението във въпросната вечер.

Ивайло Караньотов

Снимка: LifeOnline

От видяното не оставало и капка съмнение, че между двойката кипи страстна афера, а отношенията баща – дъщеря, които те щедро демонстрираха в предаването, навън от Фермата очевидно са прераснали в системни креватни упражнения.

Припомняме, че Христина беше сред най-недолюбваните участници в тазгодишния сезон на селскостопанското шоу и редовно бе главно действащо лице в зенита на пищни скандали с повечето си съфермери.

Сприхавият ѝ нрав и фриволно поведение я превърнаха в лошото момиче на Фермата, както вътре, така и на официалната страница на предаването, където драгият зрител масово изсипваше нечувани количества хейт по нейн адрес.

По време на съвместното им участие в аграрното ТВ шоу, Хриси галено наричаше Ивайло Караньотов „тате“ и обясняваше, че го чувства като баща.

Той често я галеше покровителствено по главицата и я плясваше като непослушно дете по дупето.

Явно сега тази бащинска обич е прераснала в нещо повече, че е стигнала и доста по-далече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ивайло Караньотов кръшка на Аня Пенчева с участничка от Фермата (Всичко за скандала)”

  1. Маленакис

    Дек. 18. 2018

    Излагаш се Ивайло, как ще замени една богиня с един парцал? Аня е прекрасна, а с теб се знаем от атлетиката, ти беше готин приятел, какво направи от теб живота? Аня е име, красота, талант, майка и прекрасен човек, а Христина е едно нищо щом се занимава с баща си, няма ли млади момчета и за нея? Не, за боклуци има само дядко Ивко… Излагаш се.

Добавете коментар