Взривоопасно положение в британското кралско семейство

Очевидно нищо не е така, както изглежда
0

Очевидно нищо не е така, както изглежда

Положението в британското кралско семейство през последния месец, не е никак розово, но напоследък направо е стигнало до взривоопасни нива.

Очевидно отношенията в британското кралско семейство далеч не са толкова гладки и лъскави, както изглеждат отстрани. Тези дни стана ясно, че принц Хари и бременната му съпруга Меган Маркъл, категорично са отхвърлили поканата, получена от принц Уилям, да им гостуват в Амнър хол за Коледа. През миналата година Меган и Хари приеха поканата им, но тази година я отказаха категорично, припомнят запознати.

Оказва се, че херцозите на Съсекс предпочитат да изкарат времето около Коледа в резиденцията Синдригам, където се намира кралица Елизабет Втора.
Всъщност изборът на Меган и Хари е много странен за мнозина като се има предвид, че резиденцията Синдригам не е голяма.

Източник, близък до британското кралско семейство предполага, че отказът на херцозите на Съсекс се дължи на желанието им за „собствено пространство“.
При все, че на пръв поглед отношенията между двете семейства са любезни, на практика те не прекарват много време заедно.

Припомняме, че навремето принцеса Даяна описа Коледа в Синдригам като досадна и клаустрофобична. Според кралския биограф Кристофър Уилсън, тя може да бъде сериозно изпитание дори за родените в кралската фамилия, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.