Гореща предколедна новина за Михаел Шумахер

Гласувайте за статията

Пилотът е с видими подобрения в състоянието

Само няколко дни преди светлия празник Коледа, се появиха изключително горещи новини за немския пилот от „Формула“1 – Михаел Шумахер.

Според разпространената информация, Михаел Шумахер, е със значително подобрение в състоянието.
Английското издание „Metro“ отбелязва на страниците си, че пилотът вече не е прикован за леглото си и не оцелява посредством тръбите, които бяха прикрепени към тялото му.

Разбира се подобрението (ако наистина има такова), не е някакво чудо, а е в резултат на невероятните медицински грижи, които се полагат за него. Те далеч не са евтини. Според запознати, въпросните грижи струват на семейството на Михаел Шумахер по около 50 хиляди паунда на седмица.

Както вече сме споменавали, пилотът от „Формула“1 не се лекува в болница, а е настанен в имот, който се намира в близост до Женевското езеро в Швейцария.
Припомняме, че най-добрият пилот от „Формула“1, пострада по време на ски. Коварната случка се разигра по време на семейна почивка във Френските Алпи през 2013 година.

В резултат на инцидента, Михаел Шумахер получи изключително тежки наранявания в областта на главата. И до днес той все още не може да се възстанови напълно. Какво е действителното му състояние никой, освен семейството му, не може да каже със сигурност. Фамилията му обаче упорито мълчат по въпроса, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар