Любо Нейков обяви война на Димитър Рачков (Вижте какво се случва между тях)

0

Любо Нейков е във война с колега си Димитър Рачков

Въпреки благия си нрав Любо Нейков, не сдържа и скочи на колегата си Димитър Рачков. Това, което ги свързваше, е хитовата постановка „Вражалец“. Тя се радва на невиждан интерес от страна на аудиторията вече няколко години.

Освен актьор в постановката, Любо Нейков е и неин режисьор. И като такъв може да си позволи да назначава и уволнява актьори. Точно това свое право решил да упражни пълничкия комик след поредния скандал между него и вечно мърморещия Димитър Рачков. За никого не е тайна, че нисичкият комик се слави с труден нрав.

След поредния скандал между него и Любо Нейков, последният директно му посочил вратата. И за да му докаже, че не е незаменим, Нейков веднага намерил заместник на колегата си.

Той отправил предложение към Станимир Гъмов, който отдавна си търси постоянна работа. Предложението дошло в точния момент и комикът приел без дори да се замисли.

Дори по време на престоя си в Къщата, той учеше реплики от постановката. Зрителите дори не разбраха, че за кратко той липсваше от шоуто, тъй като пътува до Лондон заради представление на „Вражалец“.

Любо Нейков е изключително доволен от представянето на Гъмов и не съжалява за решението си да изгони Рачков. На раздяла двамата дори си разменили тежки думи. След казаното едва ли някога ще се сдобрят, коментират запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.