Наум Шопов и Теа Минкова с приказна Коледа в Берлин (Снимки)

Гласувайте за статията

Наум Шопов и Теа посрещат Нова година в Берлин

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова избягаха в Берлин. Няколко дни след края на снимките на „Откраднат живот“ екранният д-р Тасев и годеницата му поеха към Берлин. Теа и Наум избраха да отпразнуват Коледа и Нова година в Германия.

Това, което привлече д-р Шопов и годеницата му не са само пищните базари и уникалната украса на немския град, а желанието им да отпразнуват Рождество Христово с роднините на Наум. За първи път двамата ще седнат на трапезата като годеници, пише monitor.bg. В Берлин д-р Шопов се радва на уюта в дома на сестра си Невена, както и на малката си племенница Линеа.

Наум и Теа не спират да обикалят и да разглеждат забележителностите на града. Те не забравят да споделят хубавите мигове и с многобройните си последователи в социалната мрежа Инстаграм. Д-р Шопов и годеницата му се насладиха на коледната атмосфера на базара в замъка Шарлотенбург, където се стоплиха с греяно вино от симпатични халби под формата на ботуш.

Теа и Наум посетиха и зоопарка, който е един от най-богатите на видове в света и най-посещаван в Европа. Годениците посетиха и едно от най-емблематичните заведения, което се намира в приземието на хотел „Хилтън“ и е сред любимите места на световните звезди.

Единственото нещо, което помрачи за малко щастието на бъдещите младоженци е неприятното изживяване на летището. Малко след като кацнали в немската столица, Теа установила, че в ръчния й багаж, без да забележи, е останал скалпел. Нито една проверка не отчела наличието му в багажа й, но пък властите строго следели какви количества козметика пренася.

Наум Шопов и Теа Минкова посрещат празниците в Берлин сн. Инстаграм

Наум Шопов и Теа Минкова посрещат празниците в Берлин сн. Инстаграм

„С какво ли друго още може да минеш? Това е скандално“, коментира Наум Шопов в кратко видео, което публикува в социалните мрежи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар