Джена и Наско Стоев не се водят по модата първо бебето, после сватбата (Вижте още)

Джена и Наско Стоев не се водят по модата първо бебето, после сватбата (Вижте още)
2 (40%) 1 vote

Джена и Наско Стоев се познават от предишен живот

Джена и Наско Стоев не се водят по модата първо бебето, после сватбата. Младото семейство спазва патриархалните традиции. Любовта между Джена и Наско пламва случайно. Те не се познават. Стоев-младши е виждал своята бъдеща съпруга само по телевизията, но никога не са се засичали на живо.

Джена и Наско събира репетиция за служебен ангажимент. „Баща ми винаги казваше: „Ако някоя те иска вкъщи ще дойде, пак ще те намери. Така се и случи. Влезе в двора ни и вече не я пуснах да си върви“, споделя любимият мъж до поп фолк изпълнителката. И въпреки че Джена  била доста облечена, което е нещо нетипично за повечето поп изпълнителки, Наско не може да не забележи нейната хубава „осанка“.

„Аз бях с черен дълъг гащеризон, изправена дълга коса. Толкова бях облечена… настроена за работа. Аз бях на участие вечерта и всъщност, когато се видяхме, беше любов от пръв поглед. От този момент нататък не сме се разделяли“, споделя Джена.

Поп фолк изпълнителката и нейният любим мъж обясняват, че всичко се е случило точно за „един миг“. При запознанството си с Наско Джена гледа надолу, но този път решава да вдигне поглед и „очите й остават в него“. До този момент двамата никога не са се виждали на живо, казва Стоев-младши.

Според Джена, която много вярва в кармата и в Бог, двамата с Наско се познават от предишен живот. „Така се познаваме, че все едно сме били някога някъде много време заедно“, споделя поп фолк изпълнителката.

Джена препоръчва на младите семейства да прекарват повече време заедно, защото според нея това е като терапия. Поп фолк изпълнителката и Наско разкриват, че след всяка кавга се обичат още повече. „Всеки спор завършва с много целувки“, споделя Стоев-младши.

Джена и Наско Стоев се познават от предишен живот сн. Инстаграм

Джена и Наско Стоев се познават от предишен живот сн. Инстаграм

Наско е категоричен, че иска Джена за жена независимо дали ще може да му роди дете или не. Той казва, че когато избираш човека до себе си, ти го взимаш въпреки всичко и всички, „или отиваш на следващия“. При младото семейство всичко е било планирано – първо сватбата, после детето, а не обратно, както е модерно напоследък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар