Драма: Ани Пападопулу с разтърсваща изповед! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ани Пападопулу е преминала през ада на два пъти!

Актрисата Ани Пападопулу два пъти е срещнала смъртта. Тази година тя бе новата звезда в хитовата лекарска поредица „Откраднат живот” като съпругата на доцент Банков. Не само на екран обаче, но и в живота тя е преживяла две истински трагедии.

Ани Пападопулу

Младата Ани Пападопулу е преминала през ада цели два пъти

Ани сподели в ефир, че като ученичка имала хранително разстройство, довело я до опасната болест анорексия. Тя била толкова слаба, че дори лекарите се ужасявали, но все пак успели да я спасят. Разбира се, с много воля и желание и от нейна страна.

Години по-късно, заради лекарска грешка, тя загубила първото си дете. Днес Ани Пападопулу е благословена с две деца – син Богдан и дъщеричка Бела. Тя е щастлива и с мъжа до себе си -сценаристът Александър Чобанов.

Известната театрална и киноактриса вече има един брак зад гърба си с режисьора Стоян Радев. От него е синът й Богдан. Въпреки че са се разделили по „милион причини” Ани твърди, че с бащата на сина си поддържат приятелски отношения в името на общото им дете.

Щерка й Бела пък е от съжителството с Александър Чобанов. Той е един от сценаристите на сериала „Четвърта власт” и нашумелия „Под прикритие”.

Над атрактивната актриса бдят нейните близо 90-годишни баба и дядо по майчина линия. „Много ги обичам. Искам да ги поздравя, те си знаят защо”, пише за тях тя в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар