Светлана Василева направи интимни признания за връзката си с Гущеров

Светлана Василева направи интимни признания за връзката си с Гущеров
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева и нейният любим Християн са в трепетно очакване на появата на първородното им дете

Светлана Василева даде интервю за предаването „Папараци“. В него тя призна, че очаква дете. Половинката на Християн Гущеров разкри, че бебето ще от женски пол. Щастливите родители наричат детето си галено Бобчето.

Бъдещата майка споделя, че идеята за странното име дошла спонтанно на таткото по време на преглед. Още като видял бебето на видеозона, Християн Гущеров възкликнал, че това е тяхното Бобче. От тогава те наричат нероденото си дете с това име.

Бившата плейметка сключи брак с милионера на 12 юли. Тя разкри пред Венета Райкова, че на сватбата си е била бременна, но все още не е знаела. Въпреки, че точно в този ден започнала да се съмнява, че в утробата й расте дете, тъй като се чувствала много странно. Светлана сподели, че точно на сватбата си имала желание да хапне храни, които никога не е желала да консумира.

Само 3 дни след щастливото събитие тя вече била сигурна, че ще дари съпруга си с дете. Но преди да му съобщи благата вест, искала да се убеди, че няма грешка.

Госпожа Гущерова не скри, че си е направила цели пет теста. Последните 4 от тях сложила в кутийката от годежния си пръстен и я дала на майка си да я даде на Християн, когато им отиде на гости. Когато видял тестовете, щастливият татко се разплакал, пише Хот нюлс.

Светлана Василева не крие, че двамата мечтаят за мъжки наследник и заяви, че веднага след раждането на дъщеричката им ще направят всичко възможно да осъществят и тази своя мечта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар