Гал Сасон към Венета Райкова: През 2019-та ще се появи рицарят в живота ти! (още подробности)

Гласувайте за статията

Венета Райкова разкри какво й е предвещал известният Гал Сасон!

Водещата на „Папараци“ и успешен автор на бестселъри Венета Райкова изпраща с радост отминаващата година. Преди часове тя сподели гордостта си от високия рейтинг на предаването и безапелационния успех на последния й роман.

Венета Райкова

Венета Райкова в очакване на рицаря през идната година

Тези две неща са й повече от достатъчни, за да обяви 2018-та за най-добрата си година досега. Ето какво сподели Венета в мрежата:

„Рейтингите показват, че снощи сме направили феноменален завършек на тв. сезона!!! С вас ще се видим отново на 6 януари!!! Аз обаче няма да почивам, а започвам ударно да работя по шестата си книга „Завист“!!!

Добрите новини не свършват – през уикенда и дори през нощта спешно работи печатницата, за да отпечата нов тираж на „Скандал“, поради изключително големия интерес към романа и изкупени предишни тиражи!!!

Изпращам изключително успешна 2018 година, благодаря на Бог!! Весели празници на всички!!!“, пожела преди часове Венета Райкова. След което допълни и още нещо – прелюбопитно при това:

„Наистина 2018-та беше най-успешната ми година!!! А според хороскопа, който ми направи Гал Сасон 2019 година ще ми е още по-успешна, а аз му вярвам на 100 %!!!

Каквото е казал, винаги е ставало!! Само малко взе да ме притеснява, че ще се появи рицаря в живота ми… почнах да се чудя защо ли?! Така си свикнах цяла година сама, толкова ми е хубаво, че май не ми трябва никой“, разсъждава чаровната блондинка.

Малцина са тези обаче, които вярват на думите й, че не иска мъж. Венета Райкова е млада и красива жена и ще бъде повече от странно, ако продължава да бяга от любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар