Наталия Гуркова даде обет след смъртта на Джордже Михалевич

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова даде обет след ужасяващата трагедия, която я сполетя

Отиващата си 2018 година е най-тежката година в живота на Наталия Гуркова. В края на септември красавицата изгуби своя съпруг. Джордже Михалевич беше показно убит в ЮАР.

Миската все още е в траур и не се е съвзела след случилото се. Откакто съпругът й не е сред живите, тя е намалила социалните си контакти до минимум. Наталия Гуркова дори пропусна рождения ден на приятелката си Бони, която преди дни отбеляза личния си празник с невероятно парти. Но сред гостите на изпълнителката не беше Гуркова, която все още скърби за покойния си съпруг.

Вдовицата на диамантения бос отказва и да дава интервюта за изданията, която са я потърсили след трагедията. Пред репортери на „България днес“ тя заяви лаконично, че не желае да говори за личния си живот и да дава обяснения какво се случва в него. Наталия Гуркова допълни, че след смъртта на любимия си е дала обет за мълчание и няма да го наруши, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Според актуалната клюка, миската е напуснала просторния апартамент в столицата, който Джордже й подари с много любов. Тя се е върнала в панелката в „Младост“, където живее майка й. Причината за това решение на красавицата е, че тя се страхува да остане сама и предпочита да е близо до майка си. Родителката й помага много и в грижите за децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар