Меган Маркъл в пореден скандал със семейството си (Томас Маркъл проговори)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл продължава да игнорира баща си, Томас отново пред медиите

Докато скандалите около Меган Маркъл вървят един след друг, баща й Томас се появи отчаян по телевизията, че дъщеря му не иска да говори с него. Този път обаче той не се обърна към нея, а към кралицата на Англия, с молба да го събере с дъщеря му.

„Пращам й съобщения, пиша й, звъня й. Толкова много усилия положих досега. Тя не ми отговаря. Отчаян съм“, сподели Томас в интервю по телевизията.

Томас твърди, че има много властна дъщеря, която не търпи провалите. „Тя винаги е била контролираща, властна. Не обича провалите и никога не е била груба. Просто си е такава – взискателна“, споделя още той.

Бащата на херцогинята се надява внучето да смекчи отношенията помежду им. „Няма съмнение, че тя ще бъде прекрасна майка. И много се надявам детето да се превърне в мост между нас двамата“, добавя още той.

Томас не крие, че съжалява за отношението си към Меган след сватбата и за грешките, които е допуснал. „Бях виновен, но се надявам тя да ми протегне ръка и да ми прости“, казва разстроеният родител.

Тези му думи трогнаха дори противниците на кралското семейство и херцогинята е затрупвана от съобщения в социалните мрежи, в които я молят да прости на баща си. Засега обаче тя пази пълно мълчание по въпроса.

Междувременно името й за пореден път бе замесено в нов скандал, след като бе заснета да позира с корема и две свои приятелки след модните награди, които връчи. Снимката бе свалена, но поведението й бе сурово осъдено от мнозина.

Приятелите й обаче се опитват да я защитят.

Меган Маркъл остава смразена с баща си сн. Интернет

Меган Маркъл остава смразена с баща си сн. Интернет

„Тя не е традиционна херцогиня и никога няма да бъде. Хората трябва да разберат това – тя не се вписва в рамките на общо познатото. Тя е просто Меган. И е различна“, казват те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар