Мис Филипини стана новата мис Вселена (+ Коя беше най-скандалната участничка?)

Гласувайте за статията

Мис Филипини стана мис Вселена, в конкурса участва и трансджендър

Мис Филипини стана новата мис Вселена след куп скандали. Конкурсът, който се организира от компаниите на Доналд Тръмп, тази година тръгна със скандал, след като мис Америка обиди останалите участнички, че не знаят родния й език

Победителка в крайна сметка стана Катриона Грей. Красавицата е на 24 години. Тя е студентка по музика и се занимава активно със социални дейности с децата от бедните квартали на Манила. Освен това работи активно за подобряване на ситуацията с живота им.

Катриона победи мис Южна Африка и мис Венецуела, спечелвайки адмирации с работата си. Тя обеща да работи наистина активно за справяне с проблемите с бедността в различни държави по света.

Скандалите обаче не изоставиха и този конкурс. Този път не бе объркана победителката, а една от участничките предизвика вълнение заради пола си. Мис Испания Анхела Понс е първата трансджендър участничка в състезанието. Появата й на такова събитие беше прецедент. Не само заради факта, че е първата участничка със сменен пол, която взима участие във формата, но и защото администрацията на Тръмп твърдо работи срещу хората с различна ориентация.

Тя обаче не успя да се класира за финала, независимо колко колоритна бе.

Мис Сащ Сара Роуз Съмърс също предизвика скандал. Този път причината бе, че тя заяви, че мис Виетнам и мис Камбоджа са длъжни да говорят езика й. Тя многократно е заснета да прави подобни забележки, докато накрая организаторите не приемат, че е уместно да й направят забележка. След това миската се извинява за думите си. В крайна сметка приключва на 24 място сред участничките в конкурса.

Ето я новата мис Вселена сн. Фейсбук

Ето я новата мис Вселена сн. Фейсбук

Като цяло, тази година мис Вселена мина почти без гафове. Дори бе поканен за водещ Стив Харви, който преди няколко години обърка победителките. Тогава той даде короната на мис Колумбия, за да си я вземе само няколко минути по-късно, разкривайки, че мис Филипини е спечелила. Подкрепата на мис България Радост Тодорова помогна на победителката тогава да излезе на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар