Лили Иванова хвърли всички в шаш

Гласувайте за статията

Естрадната динозавърка брои луди пари за…

Естрадната икона Лили Иванова хвърли всички в шаш.

При все, че за никого не е тайна, че Лили Иванова не е от най-щедрите по всичко личи, че тя не пести пари, когато става дума за мода.

Само преди няколко дни естрадната динозавърка се е сдобила с уникална дамска чанта с косми от дива коза. Вероятно се досещате, че уникалното бижу струва доста солено за обикновения българин, но не и за Лили Иванова.

Лили Иванова

Естрадната динозавърка брои луди пари за…

Тя не се зачудила и за миг и тутакси броила 3 бона за дамския аксесоар. От няколко дни насам, Лили Иванова гордо разхожда новата си придобивка из столицата.
Изпълнителката на „Детелини“ е известна със страстта си към скъпи дрехи и обувки на прочути марки.

Тя къта стриктно луксозните вещи и ги пази грижливо в дома си. Дори и след като овехтеят, тя не ги подарява или пък продава. Причината за това е, че Лили Иванова вярва, че вещите съхраняват част от енергията на собственика им и не желае някой да й направи магия с нейна дреха или аксесоар.

Освен това Лили Иванова е известна и с манията си да поддържа имиджа си на безупречно облечена и красива жена. Това удоволствие не й излиза никак евтино. Всеки месец тя пръска поне по 15 бона за шопинг, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар