Боби Ръгбиста довърши Никита

Боби Ръгбиста довърши Никита
1 (20%) 1 vote

Той не спира да снове из дискотеките в търсене на нова изгора

Борислав Борисов, по-известен като Боби Ръгбиста, нанесе финален и изключително тежък удар на приятелката си Никита Джонсън.

От близкото му обкръжение издават, че Боби Ръгбиста не престава да кръшка на обезобразената от пластични операции Никита.

Боби Ръгбиста

По всичко личи, че краят на връзката им, е близо

Той постоянно обикалял по дискотеките и не пропускал шанса да се натисне на поредната атрактивна девойка. В една от вечерите на прицел била дългокрака млада брюнетка, която дори запаметила момента със снимка.

От фотоса ясно се вижда как Боби Ръгбиста я целува по бузата, а това, което остави всички без думи е, че тя поразително прилича на Никита Джонсън, но в по-младите й години.
Когато Боби Ръгбиста влезе под покрива на Биг Брадър, за да подкрепи Никита, стана повече от ясно, че двамата имат проблеми във връзката си, и то доста сериозни.

За зрителите и съквартирантите стана категорично ясно, че двамата по-скоро са бизнес партньори и приятели, отколкото помежду им да има каквито и да било чувства. Очевидно ревността на Никита към Златка Райкова не бе неоснователна.

Грешката й бе в това, че е насочила вниманието си към забивки от старо време, вместо да погледне към онези, които Боби Ръгбиста не спира да ухажва към днешна дата. Според хора от близкото им обкръжение, е повече от ясно, че тази връзка е лишена от всякаква интимност, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар