Ани Салич изненада всички с това решение

Гласувайте за статията

Новинарката възнамерява да загърби телевизионната си кариера

Известната новинарка от екипа на Нова тв – Ани Салич, изненада всички с това решение.

Тези дни стана ясно, че Ани Салич се е устремила към политическа кариера. Дори нещо повече – водещата на новините по Нова тв, се е устремила към министерско място в следващото правителство.

Ани Салич

Новинарката възнамерява да загърби телевизионната си кариера

Освен това Ани Салич е записала магистратура, за да подплати образователния си ценз. Тв звездата от години се чувствала изморена от работата в нюзрума, която върши близо две десетилетия и половина. Тя многократно прави опити да стане водеща на по-леки предавания, но всички те претърпяха провал.

Въпреки това на този етап македонката далеч не се е отказала от идеята си да смени попрището. Тя е взела решение, че щом не й се получават нещата в по-лекия жанр, ще извади тежката артилерия. Твърди се, че вече е получила оферти от няколко партии. Всички те се редят за името й като за топъл хляб за предстоящите избори.

Единственото, което Ани Салич трябва да избере, е на коя партия да предостави услугите си. Мълвата носи, че по всяка вероятност ще се насочи към някоя от патриотичните организации, клоняща към ляво. За никого не е тайна, че екранната партньорка на Николай Дойнов е с ясно изразени убеждения, близки до този тип партии, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар