Това са най-страшните предсказания на Нострадамус за 2019 година

Гласувайте за статията

Предсказанията на Нострадамус винаги са били стряскащи

Предсказанията на Нострадамус винаги са били не просто странни, но и изключително шокиращи. Според пророчествата му идната 2019 година ще донесе много мъка и страдания на човечеството и няма да бъде никак лека.

„Дейли стар“ пише, че пророкът е предсказал избухване на Трета световна война. Според интерпретацията на гаданията му това ще се случи именно през 2019 година, пише БЛИЦ, позовавайки се на чуждестранното издание.

Част от пророчествата му вещае и невиждани природни бедствия. Великите сили ще вземат мерки против глобалното затопляне. Но това няма да е достатъчно и няма да спре задаващите се бедствия. Те ще засегнат най-вече Калифорния и Ванкувър, където се очакват мощни земетресения.

Земята ще се разлюлее и в много европейски страни. Там се очакват и големи наводнения, според Нострадамус.

Избухналата през 2019 година световна война ще продължи цели 27 години. В Европа и САЩ ще има още терористични актове, а религиозният екстремизъм в Близкия Изток ще се засили.

Френският пророк е направил и някои странни предсказания за предстоящата една година. Едно от тях гласи, че хората ще развият някои способни, като например да общуват с животните. Според Нострадамус ще бъде открито лекарство, с чиято помощ хората ще живеят до 200 години, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар