Уош МС с напълно откровена изповед (Флиртувал ли е с Джулиана Гани?)

Уош МС с напълно откровена изповед (Флиртувал ли е с Джулиана Гани?)
4 (80%) 1 vote

Уош МС изтрил татуса с името на Луиза Григорова

Уош МС само преди няколко дни стана победител в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. „Не съм очаквал аз да бъда победител. Исках просто да вляза и да се представя достойно“, споделя рапърът пред „Уикенд“.

Уош разкрива, че най-трудните му моменти в Къщата на риалитито не са свързани с битовизми. „Чувствах се понякога сам, имах нужда от приятел, от най-прости човешки взаимоотношения като ласки, комплименти… Когато те стегне това усещане, се появяват дългите нощи, в които не ти се спи. Мислиш за близките си и напрежението нараства още повече. Това са моите трудни моменти в Къщата. Не ми е било изобщо проблем, че е спирала водата. Подобно елементарни неща всеки може да преглътне“, споделя рапърът.

Уош казва, че това дали ще остане приятел с другите си вече бивши съквартиранти, ще покаже само времето. Но той разкрива, че би общувал с всички.

Рапърът споделя и какви са отношенията му с Джулиана и дали е флиртувал с нея, както се твърдеше. „Флирт?! Нищо подобно не е имало! Аз флиртувам много по-конкретно и си личи, когато го правя. Имаше само истинска симпатия между мен и Джулиана“, казва рапърът.

Уош ще изхарчи хонорара си от предаването в пътувания и техника за музика.

Рапърът признава, че жената до него е Мария и не крие, че тя се „страхува от по-сериозни стъпки“.

Уош разкрива, че е приятел с неговите бивши – Луиза Григорова и Радина Кърджилова. Той обаче е премахнал татуса с името на Луиза и сега на неговото място има друг. „Имам сега на същото място един голям триъгълник“, казва той.

Уош МС разкри флиртувал ли е с Джулиана Гани сн. Фейсбук

Уош МС разкри флиртувал ли е с Джулиана Гани сн. Фейсбук

Рапърът споделя, че веднъж е бил арестуван. Той разкрива и дали е използвал забранени вещества. „Никога не съм употребявал марихуана, само пушеци, пушеци. На 34 години съм и съм рапър“, казва той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар