Анита Мейзер сияе до нов любовник

Гласувайте за статията

Анита Мейзер има нов любовник

Преди 6 месеца Анита Мейзер напусна предсрочно затвора в Сливен. Магистратите взеха решението за предсрочното й освобождаване, тъй като бе установено, че престоят й в затвора е довел до влошаване на нейното здравословно състояние. Анита Мейзер помоли да бъде освободена заради влошена бактериална инфекция и необходимост от подмяна на силиконовите импланти в гърдите й.

В момента тя е под домашен арест. Но не в жилището във Варна, където бившият й съпруг намери смъртта си, а в родния си дом във варненското село Виница. Силиконката няма право да напуска къщата. Три пъти седмично органите на реда я посещават, за да установят дали спазва разпоредбата.

Съседи на силиконовата бомба споделят, че тя има нов любовник. Мъжът я посещава всеки ден и често остава да пренощува при нея. Първоначално всички предполагали, че той просто се грижи за Мейзер и носи покупките й у дома. Но двамата не крият, че имат интимна връзка и често си разменят ласки пред погледите на слисаните съседи на бившата затворничка.

Интересното е, че новият любим на Анита е значително по-млад от нея. Той не е от селото, в което варненката живее и никой там не го познава. Не е ясно кога силиконката е успяла да го оплете в мрежите си, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Анита Мейзер сияе до нов любовник”

  1. Гюлшен Асановото

    Дек. 16. 2018

    Уау-у-у-у-у-у-у-у!!!! Ма то многу й грозну туй Айшету, ма!!!!! Въх!!! Довечера ша имам голЕм зор да заспим, ма!!!!!!!

Добавете коментар