Мелания Тръмп блестяща на Коледния бал в Белия дом (Вижте впечатляващата й визия)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп умопомрачаваща на Коледния бал, първата дама събра всички погледи с визия

Мелания Тръмп и президентът на Щатите вчера откриха традиционния Коледен бал в Бели дом. Който всяка година се провежда на 15 декември в голямото фоайе на резиденцията на Тръмп и първата дама.

Снимка: spletnik.ru

Мелания се появи на тържеството с ослепителна бяла рокля, впита по тялото с висока по врата яка от дизайнерската марка Celine и успя да заслепи присъстващите с визия. Не случайно някои я нарекоха красива като Снежна кралица.

Снимка: spletnik.ru

Преди да открие тържеството държавния глава на САЩ произнесе четириминутна реч. Той обобщи резултатите от две годишното си управление както и сподели какви са бъдещите му планове за Съединените щати.

Той каза, че все още има много работа, която предстои. Но призна, че следващите две години ще бъдат много вълнуващи.

След него взе думата стопанката на Бялата къща 48 годишната Мелания Тръмп. Тя отдели специално внимание на празничния декор и благодари на всички ония, които се включиха в украсяването на Белия дом.

Първата лейди приветства гостите с  добре дошли и им пожела приятна вечер, щастлива Коледа и Нова година.

Снимка: spletnik.ru

Трябва да отбележим, че съпрузите Тръмп не се задържаха много на бала. Само половин час след началото му те се оттеглиха горе в президентските покои. И повече никой не ги забеляза сред гостите.

На тържествената вечер присъстваха и дъщерята на Тръмп Иванка заедно с 37 годишния си съпруг Джаред Къшнър, предават от електронното издания за светски новини spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар