Татяна Дончева обзавежда спалнята си с розови сатенени чаршафи (Топли ли някой леглото й?)

0

Татяна Дончева купува чаршафи предназначени за любов, намери ли кой да я топли в студените зимни нощи

Татяна Дончева се слави като вечната стара мома в политиката. За нея едно време Румен Петков бе казал, че голямата тишина в спалнята на устата дама ражда най-големите безумия.

Папарци обаче преди дни я спипаха да пазарува. И то от ония розови чаршафи, които се постилат само на любовно ложе.

В началото на седмицата лидерката на „Движение 21” бе забелязана в кв. Лозенец на шопинг. Облечена с яке Дончева влезе в магазин за дрехи. А тези, които я разпознаха се удивиха, че е наддала още на килограми. Отзад изглеждаше, че дупето й е двойно по-голямо от това на Ким Кардашиян.

Колаж: ХотАрена

В магазина за дрехи политичката не намери нещо да й пасне по размер и се насочи в следващия. Където се продава спално бельо. От там тревненката излезе с луксозни чаршафи. Каквито само влюбените жени пазаруват.

От няколко години насам е известно, че Дончева спи в антично легло от времето на Луи XIII от масивен дървен материал. Над него бди иконата на Архангел Михаил. За сведение бившата депутатка никога не е минавала под венчило. Преди време Ванга й предрекла, че ще остане стара мома.

Не, че някога са й липсвали ухажори. По време на младите си години тя срещнала голямата си любов. Мъжът обаче бил женен с деца и никога не се развел заради нея. Той бил юрист в габровската окръжна прокуратура и в началото на 90-те сам уредил любовницата си на добра служба в София.

Но след като Дончева не й се чакало повече той да се разведе сама сложила край на връзката им. Макар дълго време да избягвала срещи с мъж през 2011 получава диамантен годежен пръстен от тогавашната си половинка ген.Чобанов. Незнайно защо обаче до сватба така и не се стига.

Преди време Дончева сама се успокои, че няма да си върже черно защото не се е омъжила, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.