Топ трикове за справяне с махмурлука

Гласувайте за статията

Все пак е добре да не прекалявате с алкохола

Предвид наближаващите празници и фактът, че много хора ще прекалят с приема на алкохол, ще ви разкрием топ триковете за справяне с махмурлука.

Е, имаме добра новина за вас – дори и да сте попаднали в плен на махмурлука, няма място за паника. Благодарение на тези няколко трика, ще свежнете за раз време.

махмурлука

Все пак е добре да не прекалявате с алкохола

Вероятно мнозина от вас са наясно с някои от най-разпространените лекове, които церят махмурлука. Такива са зелевият сок, киселото мляко, шкембе чорбата, бирата, марината от киселите краставички и др. Въпреки това не би било излишно да се запасите с още няколко изненадващи начина, които ще ви помогнат да се справите със замаяната глава на сутринта.

Едно от тези средства е джинджифилът. Той може да предотврати гаденето. Гореща вана с джинджифил пък ще даде сериозен тласък на организма ви.

Другото интересно, но изпитано средство е фруктозата. Тя ускорява метаболизма, което означава, че по този начин чашите алкохол, които са ви дошли в повече, ще преминат по-бързо през организма. Това на свой ред ще ви помогне да се почувствате нормално за раз време. Може би е излишно да споменаваме, че основният източник на фруктозата, са плодовете.

Продължителният сън също върши чудеса срещу махмурлука. Той е един от най-добрите начини за възстановяване от какъвто и да било вид натоварване. В крайна сметка той е естественият начин организмът да се регенерира, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар