Кака Лара се дави в горчиви сълзи

Кака Лара се дави в горчиви сълзи
3 (60%) 1 vote

Причина за това е състоянието на баща й

Тв водещата Лара Златарева, която мнозина наричат кака Лара, преживява тежка семейна драма.

Именно тя се превърна в причина за безспирните й сълзи. От близкото обкръжение на кака Лара издават, че баща й е преживял инсулт.

кака Лара

Причина за това е състоянието на баща й

От този момент нататък, кака Лара не спира да отправя молитви към Бог за бързото му възстановяване и постоянно търси подкрепа в социалните мрежи. Именно там тя отправи и благодарността си към екипа на Бърза помощ. За разлика от мнозина, Лара Златарева посочва, че медицинският екип са реагирали бързо и са разпознали навреме какво се случва с баща й – актьорът в Младежки театър „Николай Бинев“ – Иван Златарев, пише в. „Телеграф“.

Ето какво още пише кака Лара: „Моят Иван Златарев, който съвсем скоро гледах прекрасен на сцената… и който – няма да изненада никого, че макар и мой баща, и в навечерието на своя 80-годишен юбилей ще си остане едно непослушно момче. И това момче реши да ни… събере, но не на театър… Изпреварихме инсулта! Победихме го! В момента е сред прекрасен екип на III-та градска. Стискам палци!“.

На този етап все още не е ясно какво е състоянието на Иван Златарев.
Малко по-късно обаче Лара Златарева написа в профила си: „Ванка, обичам те! Не може да се предадеш преди втора премиера Иван Златарев, мястото ти е на сцената, а не „при сестрите…“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар